La Guàrdia Civil de Benicarló va detenir dimarts 28 de gener a una parella, per estar possiblement implicats en diversos fets delictius, ocorreguts en la localitat de Benicarló. Després de detectar-se un increment de robatoris i furts en aquesta localitat, la Guàrdia Civil de Benicarló va iniciar una investigació per a l’esclariment dels fets.

La Guàrdia Civil en el marc de la investigació, va tindre coneixement que el passat dia 28 de desembre de 2019, autors desconeguts havien tractat robar durant el mateix dia, dues vegades en el mateix vehicle, en la primera vegada intentat forçar el barret fort del pany d’una de les portes i en l’altre cas fracturant un vidre. En totes dues ocasions van ser sorpresos per un veí de la localitat pel que no van poder arribar a perpetrar el delicte.

Posteriorment, el 10 de gener van tindre coneixement de la sostracció d’un telèfon mòbil en un hotel de la localitat, així com durant el dia 17 de gener, van cometre un furt al descuit d’una bossa d’una dona d’avançada edat, que li va provocar una crisi d’ansietat havent de ser assistida pels serveis sanitaris.

Després de la realització de nombroses perquisicions i l’obtenció de diverses proves, els Guàrdies Civils encarregats de les investigacions, juntament amb l’ajuda de la col·laboració ciutadana, així com altres gestions més tècniques, van aconseguir el passat 28 de gener identificar, localitzar i detindre a dues persones de 22 anys d’edat, com a possibles autors d’un delicte robe amb força en grau de temptativa i dos delictes de furt.

Els investigadors no descarten que aquestes persones pogueren ser els autors d’altres fets delictius esdevinguts en la localitat, per la qual cosa es continua amb la investigació dels fets.

Els detinguts juntament amb les diligències instruïdes, han sigut posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Nº1 Vinaròs en funcions de guàrdia. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.