FMG Music fusionarà música i art plàstic en el concert de presentació del seu tercer disc a l’auditori Sixto Mir de Sant Carles la Ràpita (Montsià) el 22 de febrer. Aquests mestissatge és una de les singularitats del grup i en l’estrena de ‘Gotita a gota’ es projectarà el particular univers artístic de Fernando Martínez Garcia (FMG) i el de la seva companya, la també artista Elisabeth Sabala, un univers forjat en una antiga granja de bous de Masdenverge on viuen des de fa vint anys. “És com recuperar l’essència del cinema mut, quan les pel·lícules es veien acompanyades de música en directe“, ha destacat Martínez García vocalista, guitarra i autor de les lletres del grup.

FMG presentarà un videoclip, on els tres músics apareixen amb barrets i instruments adornats, per cada tema del nou disc. Hi reflecteixen “l’especial fusió” que, amb Sabala, creen amb la música i l’art plàstic. Es mesclaran en un escenari oníric els quadres coloristes i picassians de la pintora, amb dones madures i grasses, i les pintures i escultures més esquemàtiques d’FMG.

A més de Fernando Martínez García, FMG Music el formen David Vallés (Sant Carles de la Ràpita) a la bateria, i Gabi Puig (Els Muntells) al baix. Les lletres de Martínez García “són associacions d’idees que no segueixen un fil lineal i que busquen sorprendre“. Parlen d’amor, de moments i de vida quotidiana, amb una certa crítica social i molt de sentit de l’humor. El ritme és eclèctic amb clares aproximacions a l’indie sense defugir cap estil musical, a excepció del flamenc o la música folk. L’entrada al concert serà gratuïta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.