Dijous la nit al programa “Tot Costa” de Catalunya Ràdio el president del Club Deportiu la Cava, Josep Arques, va anunciar que farien arribar al Barça la sol·licitud per tal que el club blaugrana pugui realitzar un partit amistòs per tal de recaptar fons i ajudar les Terres de l’Ebre a superar els efectes del temporal Gloria.

Després que el nostre Ajuntament aprovés la declaració de zona catastròfica, el que hem fet nosaltres és proposar al Barça de fer un partit amistós per poder recaptar fons pels afectats del temporal Gloria“, ha manifestat el màxim dirigent del club de tercera catalana.

Amb aquesta petició, el modest equip de Deltebre espera que el Barça els ajudi a recaptar diners pels afectats com ja va fer el club blaugrana quan va anar a disputar un amistós a Cartagena.

Font: Esport 3

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.