L’Ajuntament de l’Ampolla ha demanat a la població que s’abstingui d’esquarterar i consumir les tonyines mortes que han aparegut a les platges del municipi arrossegades pel temporal de llevant. En un avís fet públic, l’Ajuntament assegura que aquests exemplars de tonyina “no són aptes per al consum humà, segons el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació”. Entre dimarts i dimecres, més d’una desena de tonyines vermelles han aparegut a les platges de l’Ampolla i veïns les han trossejat amb ganivets per consumir-les.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.