El restaurant Vascos, situat entre la platja de la Marquesa i la peninsula del Fangar, ha resistit les fortes envestides provocades pel temporal Glòria. La icona de la resistència ebrenca contra la regressió del delta de l’Ebre continua dempeus tot i que l’aigua del mar ha envaït encara més tots els camps d’arrossars que hi ha al seu voltant. Així és com aquest dijous al matí s’ha despertat aquest restaurant en un delta de l’Ebre que intenta tornar a la normalitat i poder avaluar en calma els elevats danys que ha provocat aquest temporal.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.