La població de l’Ampolla es recupera aquest dimecres dels estralls provocats per les barrancades que van inundar la nit de dimarts el nucli urbà de la població. El veïnat s’ha despertat amb els carrers plens tones de fang i pedres que el fort corrent de l’aigua va arrossegar. Les barrancades van inundar baixos comercials i locals i els propietaris han començat a netejar-los i valorar els danys.

L’Ajuntament de l’Ampolla ha iniciat la neteja de carrers i a retirar els fang de les diverses vies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.