El fort onatge registrat a la badia del Fangar ha arrancat bona part de les muscleres instal·lades en aquesta zona del litoral del delta de l’Ebre. Els danys materials són importants segons les primeres estimacions que han fet els productors aqüícoles. Moltes estructures de fusta han desaparegut pels efectes del fort temporal i la producció d’ostres i musclos se’n veurà molt afectada.

Posted by Joan Alcala on Wednesday, January 22, 2020

Posted by Joan Alcala on Tuesday, January 21, 2020

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.