La forta nevada registrada a la Terra Alta obliga a circular amb cadenes en dues carreteres de la comarca, segons informa aquest dimarts el Servei Català de Trànist. Es tracta de la T-330, entre Prat de Comte i Arnes, i la T-334, entre Horta de Sant Joan i Bot, dues vies afectades per la neu i el gel.

D’altra banda, a causa del temporal de pluja l’Ajuntament de l’Aldea ha tallat l’accés del camí del Xoperal amb l’objectiu d’evitar danys personals, i l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha tallat l’accés a la carretera de Migjorn per inundacions d’aigua i recomana a la ciutadania que no s’aprope a la platja pel perill que provoca el pas del temporal Glòria. L’Ajuntament de l’Ampolla no permet l’accés rodat a la zona de l’Arenal per inundacions.

També l’Ajuntament d’Amposta ha tallat la ciruclació rodada entre el Poblenou del Delta i Eucaliptus per carretera de les Salines i el camí de Baladres. L’accés a la platja d’Eucaliptus també ha estat tallada. La Policia Local d’Amposta recomana no desplaçar-se a les zones més pròximes a la mar mentre duri aquest episodi i evitar els desplaçaments innecessaris amb vehicle.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.