La carretera TP-3311 que va de Santa Bàrbara a la Sénia es troba tallada a la circulació des d’aquest dimarts al migdia per inundacions a a la calçada, segons informa el Servei Català del Trànsit.
D’altra banda, a la carretera TV-3541, que va de Paüls a Xerta, s’han produït despreniments de terra que afecten la calçada. Des de l’Ajuntament de Paüls informen que es pot circular però cal extremar les precaucions.

A Ulldecona, la caiguda de diversos pins afecta la circulació pel camí de l’Olivar. L’ajuntament està procedint a retirar i recomana vies alternatives com el camí del Molí Nou. També la caiguda de diversos arbres talla la circulació al carrer Barcelona. La Policia Local informa que el camí dels Valentins a Ulldecona (foto superior) es troba tallat al trànsit per la baixada de barrancs i inundacions a la via.

Caiguda de pins al carrer Barcelona d’Ulldecona.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.