El Servei Català de Trànsit ha comunicat (dilluns, 12.30 hores) que és obligatori l’ús de cadenes per circular per dues carreteres de la Terra Alta. Es tracta de la T-330, entre Arnes i Prat de Comte, i de la TV-7231, entre Gandesa i Vilalba dels Arcs. A més, hi ha altres quatre vies on es recomana tenir molta precaució per la presència de neu i gel a la calçada: la N-420 i la C-43, a Gandesa; la T-334, entre Horta de Sant Joan i Bot; i la TV-3531, entre Gandesa i Bot.

D’altra banda,  segons informa el Consell Comarcal de la Terra Alta el funcionament dels Centres d’Atenció Primària (CAP) de la comarca també s’han vist alterat a causa de les afectacions que provoca la neu a les carreteres. Alguns professionals de la salut han quedat concentrats a Gandesa perquè no han pogut traslladar-se als CAP dels diferents pobles. És el cas de la Pobla de Massaluca, Batea i Prat de Comte. A Horta de Sant Joan ha arribat un metge i una infermera, que es quedaran fins demà dimecres; A Bot, la Fatarella, Corbera d’Ebre i Pinell de Brai, hi ha metge i infermera; a Arnes i Vilalba dels Arcs només disposen d’infermera; i a Caseres hi ha metge, perquè viu al municipi.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.