Victòria importantíssima per a l’Amposta-Lagrama davant un rival directe en la lluita per la permanència a la Divisió d’Honor Plata d’Handbol, l’Handbol la Roca per un ajustat 25 a 24 i que li dóna un coixí de quatre punts respecte a la zona de descens que marca el Balonmano Leganés ara mateix.

El triomf va ser molt treballat per a les noies de Sasa Jovic tenint en compte que a la primera meitat les ampostines han anat per baix al marcador arribant al descans amb quatre gols de marge (11-15) de desavantatge. A la represa, la combinació entre la solvència a la porteria (encaixant tan sols nou gols en tot el segon temps) amb una Marta Gàlvez incommensurable i fruit a l’encert anotador de Gemma Gàlvez i Judith Tortajada permetien donar-li la volta al partit. Les de la capital del Montsià sortien amb una mentalitat defensiva que de mica en mica els feia eixugar el desavantatge al marcador arribant als nou minuts de la segona meitat amb el partit empatat a disset gols. Els contracops ampostins eren letals capgirant el duel d’un quart per al final de l’encontre amb el 20 a 18. Els darrers compassos van ser d’un autèntic infart, després de situar l’empat a vint-i-dos gols al marcador les barcelonines, però llavors va ser quan van saber dominar millor el partit i en els darrers cinc minuts tan sols van encaixar un gol per definir l’ajustat 25 a 24 final. Un resultat que els dóna a l’Amposta-Lagrama la tercera victòria en el darrer mes de competició havent encaixat tan sols una derrota i sumant tres victòries que els han fet sortir de la part baixa de la classificació.

Aprofitant aquesta inèrcia positiva les jugadores de Jovic es tenien que desplaçar en la propera jornada a la pista del Sant Quirze, que no atravessa pel millor moment de la temporada després d’haver patit dos desfetes de forma consecutiva, però el partit ha quedat ajornat per disputar-se el 14 de març.