Pepet i marieta estrenen “Poliamor”, un oda a les noves maneres d’estimar-se amb un missatge clar: si la policia ha de vetllar pels ciutadans, que llenci la porra i doni amor.

“Poliamor” és un reggae pop amb aires de reggaeton, que narra l’apassionada relació amorosa d’una comunitat de veïns, on canta per primer cop com a solista Maria Cruz, la nova co-vocalista de la banda.

L’acompanya un videoclip protagonitzat per una amorosa parella de policies que denuncia la brutalitat gratuïta de les recents càrregues policials.

“Poliamor” obre una tanda de noves composicions que Pepet i marieta aniran desgranan a base de videoclips al llarg d’aquest 2020. No en va, la renovada formació de la banda es troba en un moment creatiu esplèndid.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.