En plenes festes de Sant Antoni, l’Ascó buscarà aquest dissabte a les quatre de la tarda contra el Mollerussa seguir en la bona dinàmica i apropar-se encara més, a les posicions d’ascens. Acumulen cinc jornades consecutives sense perdre al municipal riberenc i volen acabar la primera volta del campionat amb màximes opcions d’optar a la promoció d’ascens. Els homes de Jordi Font s’han mostrat com un dels rivals més difícils de batre en aquest tram de temporada, on en els quatre darrers partits tan sols han encaixat un gol (el que li va marcar el Martorell al minut 57 de partit la setmana passada). El conjunt lleidatà, que compta amb un partit menys disputat, marca la zona de salvació amb 18 punts, els mateixos que té el Viladecans que ocupa posició de descens per compensació.

Després del bon empat a 1 de la setmana passada al camp del Martorell, el conjunt de la Ribera  d’Ebre es ara mateix tercer classificat amb 30 punts, a 3 de la zona de playoff que marca el Santboià.

Contra el Mollerussa, un equip que es troba a la part baixa de la classificació, tretzè classificat amb 18 punts, l’Ascó buscarà la seva sisena jornada sense perdre al seu camp. A més, el conjunt de Jordi Font voldrà continuar amb els bons resultats d’aquest final primera volta. Dels 30 últims punts, l’Ascó n’ha sumat 21.

Els de la Ribera d’Ebre, cas de fer els deures, estarán molt pendents del que passe al municipal Joan Capdevila de Tàrrega diumenge a partir de les 16.30 hores on els lleidatans, que atravessen la millor ratxa de la temporada amb tres victòries i un empat, reben al Santboià equip que marca la posició de promoció d’ascens.

El partit entre l’Ascó i Mollerussa, que s’inicia a les quatre de la tarda amb arbitratge  de i el podreu veure en diferit al Canal Terres de l’Ebre, el mateix dissabte a partir de les 22 hores de la nit.