L’ampostí Adam Tomàs (ERC) ha estat el primer alcalde de les Terres de l’Ebre a passar pel programa L’Estret de Magallanes i descobrir als telespectadors la seva vessant més humana.

L’enginyer industrial, nascut a Amposta el 1972 i criat al barri del Grau, ha explicat durant l’entrevista que li ha fet Lluïsa Bertomeu els seus inicis laborals com a cambrer al restaurant de la Casa de Fusta i quan va obrir un pub a la capital del Montsià amb què va poder pagar el seu primer cotxe.

En la seua travessia per L’Estret de Magallanes, Tomàs ha reconegut que és un apassionat de les seves dues filles, Alba i Blanca, que li agrada cuinar i que és un enamorat de les motos clàssiques. També ha dit que li agrada córrer i que ja s’ha apuntat per participar a la Marató de Nova York d’aquest any.

Podeu veure l’entrevista íntegra en aquest vídeo.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.