La pregonera de la Candelera 2020 serà la calera Gessamí Caramés Núñez. La cuinera i pastissera és l’escollida per ser la convidada d’honor de la Festa Major de l’Ametlla de Mar. L’alcalde Jordi Gaseni ho va anunciar en una entrevista a la Cala RTV.

Caramés treballa actualment a Barcelona, al restaurant Lasarte, amb tres estrelles Michelin, del xef Martín Berasategui. Una feina que compagina amb el programa ‘Cuines’ de TV3, que copresenta amb el també xef Marc Ribas.

L’alcalde ha destacat la projecció de la pregonera en el món gastronòmic, tot i la seva joventut. De fet, Gaseni ha explicat que un dels motius per haver-la escollit és perquè és un exemple a seguir pel jovent del municipi.

La pregonera signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament i dispararà el coet d’inici de Festa Major el divendres 31 de gener, abans d’acompanyar la corporació municipal i les pubilles, damisel·les, hereus i quintos al pregó, que serà al Poliesportiu.

Font: la Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.