La companyia Renfe ha restablert aquest dimarts a les 8.45 hores la circulació de trens entre Tarragona-Reus, Tarragona-Cambrils i Tarragona-Port Aventura, una incidència que afectava tots els serveis ferroviaris de les Terres de l’Ebre en direcció Barcelona.

Els serveis de les línis de rodalis R15 i R16 es recuperaran progressivament a mesura que es normalitzin les instal·lacions que han quedat malmeses per l’incident al complex petroquímic de Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.