Després del seu pas per La Voz, l’ampostina Keila Garcia està treballant en el seu proper treball, un EP que explica una història d’amor i pel que està a punt d’engegar una campanya de micromecenatge.  per finançar-lo, segons que ha explicat aquest dilluns al programa l’Estret de Magallanes, de Canal Terres de l’Ebre.

El seu pas per La Voz li ha canviat la vida. De fet, el descriu com un punt i a part en la seva trajectòria musical convertint la música d’un hobbie en una professió. Keila Garcia està treballant amb el seu proper EP, un disc amb quatre cançons lligades entre si i que tenen com a objectiu explicar l’evolució d’una història d’amor. Un fil conductor sense deixar de banda els sons electrònics presents en les seves melodies. 

Keila va acabar la seva participació en el programa televisiu de Canal Terres de l’Ebre cantant en directe acompanyada de Jesús Valls, violoncelista professional, també d’Amposta. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.