Un total de set dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter bombarder treballen per apagar un foc que s’ha declarat passats dos quarts de dotze del migdia dalt de la Mola Porquera (serra del Boix), a  Bítem, terme municipal de Tortosa. A les 15.32, el foc ha estat estabilitzat i a les 15.44 s’ha donat per controlat. La superfície cremada és de mitja hectàrea, segons han informat els Bombers. L’helicòpter bombarder ha intervingut perquè la zona afectada és força escarpada i de difícil accés. De moment es desconeixen les causes que han provocat aquest incendi. L’avís s’ha rebut a les 12.54 hores.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.