El director de TV3, Vicent Sanchís, ha estat el convidat d’honor al programa l’Estret de Magallanes de Canal Terres de l’Ebre emès aquest dimarts. Durant l’entrevista ha reconegut que el model de la televisió ha evolucionat moltíssim i que TV3 s’hi ha d’adaptar. “Ho ha fet amb alguns programes però encara hi ha molta feina a fer”, ha indicat.

Segons que ha explicat Vicent Sanchís, “són 36 anys, és una empresa vella, amb problemes seriosos de model perquè amb 30 anys la televisió ha canviat una barbaritat. TV3 té reptes i problemes importants que s’han de resoldre perquè sinó el model d’èxit i virtuós acabarà sent un model de fracàs”.

El director de TV3 ha explicat en el decurs de l’entrevista que els canvis venen acompanyats d’un model de finançament. “Abans de la Generalitat aportava a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals 330 milions d’euros i ingressava, de publicitat, 150 milions d’euros. Ara les xifres han minvat, la Generalitat aporta 231 milions i de publicitat només s’ingressen 50 milions cosa que fa que la televisió que s’ha de produir sigui més barata”, ha indicat.

Sanchís també ha explicat que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Xarxa estan treballant en futures col·laboracions. “La col·laboració és total i absoluta. No som competidors, sinó complementaris”, ha remarcat.

Durant el programa ha parlat de l’acomiadament de Laura Rosel, del debat electoral i l’entrevista amb Inés Arrimadas i també ha passat pel famós joc de l’Estret, el Pasa la Cabra.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.