El Club Rítmica Tortosa tindrà el seu bateig com organitzador d’una activitat pròpia el pròxim dissabte 18 de gener amb la I Trobada de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Tortosa.

La jornada reunirà gimnastes del mateix club i també del CGR L’Ampolla, AME l’Ametlla de Mar i l’Escola Municipal de Rítmica Tortosa.

La trobada, no competitiva, permetrà poder comprovar el nivell dels esportistes de cara als campionats federats i escolars ja convocats i fer una ordre de sortida on tindran cabuda des del grup de l’escola del club, fins conjunts, individuals i una exhibició final del conjunt juvenil. L’activitat està prevista de 10,00 a 13.00 hores al pavelló de Remolins.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.