L’Ajuntament de Deltebre ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut Català de la Salut per realitzar activitats d’aigua específiques per a dones embarassades a les instal·lacions del Centre Esportiu del Delta.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquesta acció volem dotar d’eines i cuidar a les futures mares per tal de facilitar la gestació del seu nadó mitjançant els beneficis de fer exercici a l’aigua”. Al mateix temps, Soler també ha detallat que “volem obrir les portes del Centre Esportiu del Delta als col·lectius que necessiten d’activitats específiques per a la millora del seu benestar”.

Les classes es realitzaran un dia a la setmana, a la piscina petita del Centre Esportiu del Delta, i tindran una durada aproximada de 50 minuts. Entre d’altres, aquesta nova activitat permetrà millorar el sistema cardiovascular i la capacitat pulmonar, la resistència i l’enfortiment muscular, i la relaxació. Aquest servei es posarà en funcionament durant les properes setmanes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.