La Govern de la Generalitat ha garantit al Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) el finançament del pressupost previst aquest any per fer els tractaments contra la mosca negra al riu Ebre. El delegat del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha confirmat aquest dimarts al COPATE el finançament de 783.490 euros pressupostats aquest any per combatre aquest insecte al tram inferior del riu Ebre. Amb aquesta garantia, el COPATE podrà iniciar els tractaments contra la mosca negra a partir d’aquest mes de gener.

En anteriors campanyes, problemes de finançament van retardar l’inici dels tractaments, la qual cosa va repercutir negativament en el control de la població de mosca negra.

El delegat del Govern confia que enguany no es produeixin els problemes de proliferació de mosca negra provocats per iniciar els tractaments massa tard.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.