El retorn a la competició després de les festes nadalenques no va estar del tot productiu per a l’Handbol Amposta-Lagrama que va caure per quatre gols de diferiència a la pista del Castelló (27-23), un dels rivals que lluita per fer-se amb una de les places per disputar la fase d’ascens a Liga Guerreras Iberdrola la temporada vinent.

Tot i haver encadenat dos victòries consecutives en la recta final de l’any anterior, les ampostines van acusar un parcial on les castellonenques eren letals en atac i aconseguien un parcial de 9 a 1 en la recta final del primer període que deixava un 17 a 7 desfavorable al marcador. A la represa, les noies de Sasa Jovic van evidenciar una millora substancial en el seu joc però insuficient per poder inquietar el resultat final que acabava amb un 27 a 23 per a les de la Plana.

Malgrat trencar-se la bona ratxa de resultats les sensacions que va deixar el partit van ser positives de cara al compromís en el qual la setmana vinent rebran al pavelló d’Amposta a la Roca, rival directe en la lluita per la permanència que compta amb un punts menys a la classificació que les de la capital del Montsià que estan separades de tres punts respecte a la zona de descens que marca el Muchoticket Puchi que va empatar en aquesta jornada davant el Sant Vicenç.