El programa Sense ficció de TV3 emet aquest dimarts a les 21.55 hores el documental J. Pau, Jesús & Rock’n’Roll, una aproximació biogràfica a la figura de l’ampostí Joan Enric Reverté, que durant la primera dècada del segle XXI va liderar el projecte musical Pare Jony, una iniciativa per motivar els joves i combatre les injustícies del món utilitzant el heavy-metal i el hip-hop.

Molt criticat pels sectors més conservadors de l’ortodòxia catòlica, a finals del 2012 Joan Enric Reverté, conegut com a Pare Jony, va iniciar un procés de reflexió interior i d’autoestudi. El compromís amb els refugiats sirians a través de la la fundació Provocant la Pau li va donar un nou impuls vital després de tres anys de depressió, malalties i dispersió.

El documental està dirigit pel realitzador ampostí Santi Valldepérez i pel tortosí Guillermo Barberà, i és fruit d’una coproducció entre la productora Films Nòmades i Televisió de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.