Les Terres de l’Ebre van ser escenari de la màgia del Nadal amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Les cavalcaldes van ser multiudinàries a Tortosa i Amposta, amb temàtica de Dumbo i la Volta al món en 80 dies, respectivament. A Deltebre l’arribada dels reis va ser pel riu, per després enfilar els principals carrers del municipi.

A Deltebre, un espectacle de focs i malabars va precedir l’arribada de Ses Majestats els Reis Orient. El patge reial esperva a l’embarcador mentre dos coets anunciaven que els reis ja estaven a prop. Ho van fer navegant pel Ebre fins arribar al Club Nàutic, a Riumar, on els va rebre l’alcalde del municipi, Lluís Soler.
La multitud de xiquets i xiquetes congregada al punt d’arribada estava expectant per veure als tres reis mags que a l’escenari van rebre la clau mestra per poder accedir a totes les cases del municipi per poder deixar els regals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.