Els Grups d’Actuacions Forestals (GRAF) dels Bombers de la Generalitat han fet aquest dimarts una crema de gestió de combustible a la serra d’Entrebarrancs, al terme municipal de Gandesa. Aquesta acció consisteix en una combustió controlada de vegetació amb l’objectiu de reduir el risc d’incendis i que en cas de foc els boscos tinguin menys biomassa per cremar. Han donat suport als GRAF els bombers voluntaris de Tivissa, segons han fet saber a través d’una piulada a twitter. La serra d’Entrebarrancs, esta situada entre els municipis de Gandesa i Bot, a la comarca de la Terra Alta.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.