Aquest migdia s’ha produït un incendi en una casa a Sant Carles de la Ràpita. Es tracta d’un habitatge aïllat, situat al camí de l’Aiguassera del municipi. L’avís s’ha donat a les 12.00 hores i s’han desplaçat al lloc dels fets sis dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Prop d’una hora més tard, el foc, que ha cremat totalment una habitació, ha quedat extingit i els bombers han estat ventant la zona. Segons informa el mateix cos de bombers, l’incendi no ha afectat cap persona.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.