Des del Consorci d’Aigües de Tarragona s’estima que en un marge de cinc hores, a partir de les 19.00 hores d’aquesta tarda, es podrà restablir la totalitat del servei. Les tasques de reparació han continuat de manera ininterrompuda des de la matinada del passat dia 3, quan es va produir un col·lapse de la canonada principal.

En aquests moments ja s’ha finalitzat el procés de reompliment i càrrega amb aigua potable al tram de la zona afectada, uns 30 km.

El servei es restablirà progressivament a tots els consorciats, els 63 ajuntaments i les 26 indústries de la demarcació de Tarragona, que durant aquest període no han pogut disposar d’aigua del CAT i als quals se’ls ha sol·licitat des d’un primer moment que s’abastissin a través dels seus recursos propis.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.