Des del Consorci d’Aigües de Tarragona s’estima que en un marge d’unes 14 hores a partir d’aquest comunicat, es podrà restablir la totalitat del servei. Les tasques de reparació han continuat de manera ininterrompuda durant tota aquesta nit, una vegada iniciades la matinada del passat dia 3.

En aquests moments ja s’ha substituït el tram de 12 metres de la canonada afectada i s’han finalitzat els treballs de soldadura de les diferents juntes, de diàmetre 1600mm. A hores d’ara s’han iniciat els treballs de reompliment d’aigua potable la canonada, una operació d’alta complexitat i que s’efectuarà amb la màxima garantia possible atenent els condicionants de qualitat i característiques de la conducció.

El servei es restablirà progressivament a tots els consorciats, els 63 ajuntaments i les 26 indústries de la demarcació de Tarragona, que durant aquest període no han pogut disposar d’aigua del CAT i als quals se’ls ha sol·licitat des d’un primer moment que s’abastissin a través dels seus recursos propis.

Mentre no hi hagi un restabliment del servei, des del CAT es demana a la població que es dirigeixi als ajuntaments i a les empreses concessionàries per conèixer la situació particular de cada municipi.

Es continuarà informant puntualment de l’evolució de l’avaria, a través de notes informatives que també estaran a l’abast de tothom al web de CAT.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.