Aquest matí ha aparegut el cos d’un home a uns 500 metres del Club de Rem, ubicat a Campredó (Tortosa). S’ha donat l’avís al voltant de les 10 h del matí d’aquest dijous i fins al lloc dels fets s’han desplaçat patrulles de la Policia Local de Tortosa, Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil, Salvament Marítim i els Bombers de la Generalitat.

Després de una estona de cerca, han localitzat el cos i han verificat que es tractava d’una persona. Els Bombers l’han traslladat fins l’embarcador i han acordonat la zona mentre es feia l’aixecament del cadàver per part de les autoritats judicials. El succés està sota investigació de la Guàrdia Civil i es desconeix la identitat de la víctima.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.