El propietari d’un habitatge de la Sénia ha estat evacuat aquest Nadal per inhalació de fums a conseqüència d’un foc que s’ha produït en una habitació del seu docimili, situat al número 72 del passeig la Clotada. A les 15.53 hores, els Bombers han rebut l’avís i hi han desplaçat tres dotacions al número. L’incendi ha cremat una habitació de l’immoble i la resta ha quedat totalment afectat pel fum. El propietari ha estat traslladat amb ambulància del SEM a l’Hospital Comarcal d’Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.