El Concert de Sant Esteve ha reunit aquest dijous al vespre la família coral de l’Orfeó Català per cantar el Nadal i ha acabat amb reivindicacions sobiranistes i una pancarta de Tsunami Democràtic penjada des de la galeria de l’orgue. Com ja és habitual des de fa uns anys, les últimes peces del concert han culminat amb reivindicacions del moment polític, aquest any amb banderes estelades entre el públic i els intèrprets; crits de ‘Llibertat’ i ‘Independència’ i una pancarta del Tsunami, que ha estat iniciativa dels cantaires. Peces internacionals, tradicionals catalanes i quatre estrenes han bastit un repertori que ha buscat l’alegria, l’emoció i la reflexió del públic. Els artífexs del concert van voler aprofitar que moltes de les cançons parlen del camí cap a Betlem per visualitzar el drama que es viu al Mediterrani i en altres rutes migratòries. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assistit al concert.

Autor: