Ple absolut a la capital del Montsià. Txarango ha exhaurit aquest dilluns les entrades dels dos concerts programats a Amposta els dies 27 i 28 d’agost. El grup català celebrarà aquest 2020 els 10 anys de concerts recorrent el territori sota la carpa del seu propi circ. A les Terres de l’Ebre la cita serà a Amposta, però si no heu adquirit l’entrada ja no hi sou a temps. La banda presentarà el quart disc amb un espectacle únic que suma música i arts escèniques

La idea de girar amb un espai propi, com els circs de tota la vida, és un somni que el grup farà realitat en aquesta última gira. El recinte, a més, està format per un espai a l’aire lliure amb música, exposicions, parades de menjar i beure, zones de relax, etc. que converteixen aquest circ en un petit festival ambulant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.