L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dissabte cap fred i valentia política a ERC per investir Pedro Sánchez. “Ens hem d’autoexigir cap fred, serenor, responsabilitat, intel·ligència i valentia política per fer possible el govern de progrés a l’Estat“, ha opinat Colau durant el consell nacional de Catalunya en Comú, on ha advertit els republicans que l’alternativa és “tornar enrere o escenaris molt pitjors“, en referència al creixement de l’extrema dreta. “La pregunta és clara i no és retòrica: quina és l’alternativa? No n’hi ha d’alternativa“, ha subratllat.

Colau ha constatat que un nou govern està més a prop que mai “després d’una dècada de retallades, confrontació i inestabilitat“. Al seu parer, “això s’ha d’acabar, perquè la ciutadania no s’ho mereix“.

En aquest sentit, s’ha adreçat als republicans perquè continuïn negociant per arribar a un acord, tot i que també ha reconegut que aquesta nova etapa “no serà fàcil“, perquè els grans poders econòmics i fàctics “ja han començat els atacs sistemàtics“.

Autor: