Com cada any per aquestes dates els Cors de LaBinota oferiran el concert de Nadal. L’actuació tindrà lloc el divendres dia 27 de desembre, a les 19.00, a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. En aquesta ocasió hi participaran tots els Cors, des dels més petits de 3 anys, fins al Cor LaBinota, passant pel Cor Infantil, el Jove i el d’Adults. Tots els assistents podran gaudir d’un concert de nadales de tots els estils i amb molt de ritme. El concert es celebrarà a benefici de l’entitat Atzavara-arrels i el donatiu serà de 5 euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.