Aquest cap de setmana, i després de diversos intents frustrats a causa de les condicions meteorològiques, l’Escola de Futbol Delta de l’Ebre va poder celebrar la presentació oficial dels seus equips, amb un total de 152 jugadors i jugadores i 21 entrenadors dividits en 12 equips.

L’aposta de l’Escola Delta és totalment formativa i inclou un cronograma de valors fonamentals a desenvolupar dins de la seva planificació esportiva. Així, a banda de continguts tècnics, físics i tàctics, es treballen una sèrie de valors per potenciar la vessant educativa d’aquesta escola.

Foto: Publyfoto

A més a més, cal destacar que enguany l’Escola Delta ja compta amb 2 equips femenins, un sènior i l’altre aleví, el qual competeix a Segona Divisió en una lligada formada per nois. L’objectiu Futbol Femení de l’Escola segueix els passos marcats i aquesta temporada ja té a 2 equips en escena.

Amb tot, l’objectiu de l’Escola Delta, tal com diu el seu lema principal, és la formació amb valors, la qual ja implementa des de l’any 1997.

Foto: Publyfoto

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.