Una quarantena de professionals de l’àmbit sanitari i pacients han participat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) en una Jornada sobre la malaltia de Parkinson, organitzada pel Servei de Neurologia amb el suport de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre.

L’obertura de la jornada ha anat a càrrec de Maria José Rallo, directora de centre de l’HTVC, i de Joan Josep Baiges, cap del Servei de Neurologia de l’Hospital. Tot seguit, Pepa Martin Barceló, presidenta de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, ha parlat del paper d’aquesta entitat a les Terres de l’Ebre.

A continuació hi han intervingut la neuròloga Sonia Escalante, adjunta del Servei de Neurologia de l’HTVC, que ha parlat sobre l’actualització en la malaltia del Parkinson, i Dídac Carles Pérez, graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que ha explicat la importància de l’exercici físic en aquesta malaltia.

Finalment, s’ha fet una taula rodona en què han participat Pepa Martin Barceló, Dídac Carles Pérez; i els neuròlegs de l’HTVC, Joan Josep Baiges, Josep Zaragoza i Sonia Escalante

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.