Alumnes i professors de l’Intitut de Camarles participen en dos projectes educatius becats amb l’Erasmus+, un programa de la Unió Europea destinat a donar suport a l’educació, la formació, la joventut i l’esport. Aquesta iniciativa es desenvoluparà al llarg d’aquest curs i el de l’any vinent 2020-21.

Un dels projectes s’anomena Smart Waste Managers i pretén conscienciar els alumnes del fet que gastant menys es pot produir més. Participen alumnes i professors de tercer d’ESO d’instituts de Turquia, Portugal, Polònia, Eslovènia i Romania, i l’Institut de Camarles n’és el coordinador. Tots els alumnes camarlencs de tercer participaran en el projecte però només 17 seran becats i viatjaran gratuïtament als països esmentats.

En el segon projecte, anomenat Era+ Integrated Learning Challenges, participaran alumnes de primer de Batxillerat. Els altres països participants són Grècia (país coordinador), Alemanya, Bulgària, Eslovàquia i Romania. Viatjaran professors implicats en el projecte i 18 alumnes en total. Els alumnes aprofundiran en el coneixement de la dimensió europea des dels aspectes culturals, geogràfics i històrics; a més, desenvoluparan el seu procés en l’aprenentatge des de l’enfocament d’intel·ligències múltiples.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.