‘En la cura del càncer, tots hi pintem’ és el missatge que vol transmetre l’obra que l’artista roquetenc Ignasi Blanch ha creat especialment per a la sala de l’Hospital de Dia de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. L’esbós s’ha presentat aquest divendres.

Fer d’una part freda d’Hospital una finestra d’esperança. És el que l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa vol fer arribar als usuaris en el seu darrer projecte. L’artista roquetenc Ignasi Blanch il·lustrarà la sala del nou Hospital de Dia. Recreant el món d’Alícia en el país de les meravelles i amb tons roses, verds, blaus, taronges, rojos i negres que transmetin una imatges positiva.

En la cura del càncer, tots hi pintem és el missatge. L’acció va destinada especialment als pacients oncològics per fer més amable el mal tràngol que suposa l’estada a l’Hospital. L’artista roquetenc treballa des de fa anys en projectes per humanitzar hospitals. Va començar a l’Hospital de la Vall d’Hebron i ha passat per altres centres de Barcelona, Palamós però també Colòmbia i Croàcia. A Tortosa ja va pintar la planta de pediatria.

S’espera que el mural sigui una realitat durant el primer trimestre de l’any. Pots Pintures han donat el material.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.