El Ministeri de Foment ha formalitzat el contracte d’obres per a escometre treballs de rehabilitació del ferm d’un tram de la carretera N-340 entre el Perelló i l’Ametlla de Mar.  L’import de l’adjudicació és de 200.528,46 euros i afecta el tram comprès entre els punts quilomètrics 1106 i 1122. L’objectiu principal dels treballs és l’allargament de la vida útil del ferm.

D’altra banda, el Ministeri de Foment ha licitat un contracte de 6,54 milions d’euros per a la millora de la carretera N-420 al seu pas per les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona. En concret, s’actuarà entre el final de l’autovia T-11 a Reus, al punt quilomètric 869, i fins al límit administratiu entre la Terra Alta i la Matarranya, al 781. A més, també es preveu millorar diversos trams de l’antiga N-420 al llarg d’aquest mateix recorregut.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.