El PSC celebra aquest cap de setmana el seu catorzè congrés a Barcelona. El candidat a la reelecció com a primer secretari del PSC, Miquel Iceta, proposarà l’alcaldessa de l’Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, com a presidenta de la nova direcció del partit. Si és ratificat en el càrrec, Iceta també vol que la portaveu dels socialistes al Parlament, Eva Granados, sigui la viceprimera secretària de la direcció. També vol mantenir Salvador Illa com a secretari d’organització, i donar-li també la responsabilitat d’acció electoral.

De les Terres de l’Ebre assistiran al Congrés un total de 31 delegats i una àmplia representació d’observadors i convidats que participaran dels debats del document marc del Congrés en les cinc comissions de treball previstes. “Les esmenes fetes pels socialistes de les Terres de l’Ebre al document marc van orientades primordialment als principals reptes de futur que hem d’afrontar en el conjunt del territori i que fan referència bàsicament sobre la Catalunya Buidada, sobre l’emergència climàtica i la sostenibilitat del delta de l’Ebre, el canvi d’ús de les nuclears en noves activitats energètiques sostenibles i generar nous llocs de treball, entre d’altres”, ha explicat Francesc Miró, secretari d’organització del PSC a les Terres de l’Ebre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.