Des de la regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament de l’Aldea han informat que el joc “Descobreix l’Aldea”, ja està a la venda en exclusiva als comerços aldeans de Europreus Regals i Mercè Sabates i Joguines al preu de 30 euros i algun altre punt de venda que encara s’està tancant. També es podrà aconseguir a la carpa instal·lada aquest diumenge, 15 de desembre, i dins de la 3a Fira de Santa Llúcia i Pessebre Vivent. El joc aldeà conté més de 500 preguntes per saber més del poble i pot ser un fantàstic regal per aquestes dates.

Després de llençament dels jocs de taula el desembre de l’any 2016, amb les edicions anteriors de Tortosa, Amposta, Roquetes ara és el torn de l’Aldea. El joc és una espècie de Monopoly (ha cambiat respecte als altres el mode de joc), que et permet comprar diferents zones de l’Aldea contestant preguntes sobre història, cultura i d’altres temes relatius a la població del Baix Ebre.

Una iniciativa que naix d’Ebrejocs.cat, una empresa tortosina fundada per Marc Vericat (5a generacio de la Impremta Querol), el seu pare Ramon Vericat i Ignasi Vidal. Des de l’empresa Marc Vericat comenta que “ja estem preparant un joc nou d’Ulldecona, però no serà l’unic ja que l’any vinent sortirà un altre d’un altre poble de les Terres de l’Ebre“. Vericat afegeix que “la intenció és poc a poc anar fent més poblacions de les Terres de l’Ebre que estiguen interessades en fer el seu propi joc de taula“. A més a més de les edicions de Tortosa, Amposta, Roquetes i l’Aldea l’any passat van editar un joc de la Ràpita juntament amb dos estudiants de la població costanera que hi van col·laborar, que en aquest cas es deia “Coneix La Ràpita i…. xala!”.