La Comissió Territorial d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre ha aprovat aquest dilluns la modificació del Pla d’ordenació urbanística municipal, sistema d’espais lliures i equipaments a l’àmbit del teatre auditori de Tortosa. El canvi permetrà l’ampliació del Teatre Auditori Felip Pedrell, construït el 1995, per tal de donar resposta a les noves necessitats d’aforament detectades amb l’increment de públic assistent recent i futur. I és que Tortosa ha estat escollida capital de la Cultura Catalana per a l’any 2021.

Per fer possible aquesta ampliació, es desplaça la franja d’espais lliures cap al nord. La modificació afecta en total 8.274m² de superfície, dels quals 3.523 m² es destinaran a equipaments i 4.751m² a espais lliures.  Es tracta d’un ajust de la delimitació dels espais lliures que no altera ni la funcionalitat, ni la superfície ni la localització en el territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.