Polèmica derrota del Club Volei Roquetes davant el segon classificat del grup, el Torredembarra, que s’acabava imposant per zero sets a tres. Després d’un primer període on no van entrar gens bé al partit, les decisions arbitrals van condicionar al conjunt roquetencs que després de tenir vàries opcions de guanyar el set, van acabar cedint per 28 a 30. Dissabte visiten l’Encamp, rival directe per la permanència.

Un segon parcial condicionat per les decisions arbitrals que van perjudicar al Volei Roquetes, va acabar decantant el duel de part visitant després d’un primer set on no van poder entrar al partit en bon peu i cedien per 14 a 25.

Al segon període, després de disposar de vàries pilotes de set, els nervis i la tensió van desestabilitzar a l’equip local que finalment cedia per 28 a 30.

Amb els locals enfonsats anímicament després de competir el segon set, van acabar cedint per la via ràpida amb un 0-3 davant la superioritat del segon classificat del grup que s’imposaven de forma contundent amb el 18 a 25. Els roquetencs però es marquen la salvació com a principal objectiu d’aquesta temporada.

Amb aquesta derrota els roquetencs tornen a caure a zona de descens, després dels resultats dels rivals directes, el Barberà i l’Encamp, que tot i perdre, van sumar punts que els permetien sortir de la zona de perill.

En la propera jornada el Volei Roquetes visita a un rival directe com és l’Encamp d’Andorra, dissabte a partir de les sis de la tarda. Un partit clau per a les aspiracions de permanència del conjunt del Baix Ebre, que es troben a només un punt dels andorrans.