El passat cap de setmana es va celebrar a Mònaco l’Assemblea General de la FIM a la qual van acudir com a representants de la Real Federació Motociclista Espanyola Manuel Casado, president, i Rafael Núñez, Secretari General. Durant la mateixa va ser triat l’espanyol Ignacio Verneda com a membre del Board i com a nou Vicepresident Primer de la FIM.

FIM Awards 2019

Durant la gala el protagonisme espanyol va ser màxim. Els nostres pilots van rebre 11 dels 52 reconeixements que atorgava la FIM en la seva cerimònia anual, sent el país més premiat de la nit. Aquests van ser els guardonats:

Marc Márquez– MotoGP
Álex Márquez– Moto2
Manuel González– Supersport 300
David Checa – Mundial de Resistència
Jeremy Alcoba– Moto3 Júnior
Toni Bou – TrialGP i X-Trial
Gabriel Marcelli– Trial2
Trial de les Nacions Masculí: Toni Bou, Adam Raga i Jeroni Fajardo
Trial de les Nacions Femení: Sandra Gómez, Berta Abellán i Neus Murcia
Jorge Prado– MX2

A més, el Circuit de Catalunya va rebre el FIM Enviromental Award com a reconeixement pel projecte de millora de la biodiversitat del bosc de la zona del Cràter.

Font: Real Federación Española de Motociclismo

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.