El calendari solidari ‘Bombers amb Causa’ arriba a la seva 9a edición. Aquest calendari el van engegar, ara fa nou anys, l’Arnau, en David i l’Òscar, voluntaris del cos dels Bombers de la Generalitat, amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca en malalties infantils. Gràcies a aquest projecte, i des del seu inici, ja s’han lliurat a l’Obra Social Sant Joan de Déu 434.691,00 €.

El projecte Bombers amb Causa, que sempre ha tingut la infància com a motor i inspiració, ha anat creixent any rere any i s’hi han anat sumant altres cossos de bombers, com els Bombers d’Andorra des de fa cinc anys, els Bombers de Barcelona, des de fa quatre, participant activament en la realització, venda i distribución, enguany, per primera vegada compta també amb els Pompièrs d’Aran.

El projecte compta amb el recolzament completament altruista de fotògrafs, il·lustradors, empreses, mitjans de comunicació, curses, iniciatives i associacions i acull centenars de persones amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels infants en risc d’exclusió. En concret, el projecte del calendari compta amb la peça indispensable de nens i nenes que han decidit formar part d’aquesta iniciativa, juntament amb la implicació de les seves famílies.

El calendari Bombers amb causa 2020 ha aplegat nens i nenes atesos a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i a l’Hospital Sant Joan de Déu de Terres de Lleida, amb bombers i bomberes dels parcs d’arreu de Catalunya i ha tingut com a fil argumental “Els vehicles de Bombers”.