Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han apagat aquest diumenge un foc que ha cremat un camió que es trobava estacionat al costat de la carretera T-350, al terme municipal de Masdenverge. Els Bombers han rebut l’avís a les 14.13 hores. La carrosseria del vehicle ha resultat molt malmesa. La cabina ha cremat totalment i la caixa, destinada a la carrega, parcialment. Es desconeixen les causes que han provocat l’incendi. Segons han informat els Bombers no ha resultat ferida cap persona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.