Diumenge va tenir lloc al camp de La Forja de Campredó, l’acte de presentació de tots els equips del futbol de la Unió Esportiva Campredó, i els sèniors de diverses modalitats, al camp municipal de La Forja. En futbol base disposa en l’actualitat amb equips des de categoria patufets fins aleví, mentre que en categoria sènior disposa d’equip femení futbol 7 i equip futbol sala.

Enguany cal destacar l’importantíssim pas endavant que ha suposat la creació del primer equip femení en la categoria de Futbol 7 a la lliga Terres de l’Ebre, que suposa tota una consolidació del projecte esportiu de l’entitat. Enguany amb la celebració del 85è aniversari de la pràctica del futbol a nivell local, permetrà realitzar diverses activitats commemoratives.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.