El retorn a la competició regular no li ha sentat massa bé a l’Amposta-Lagrama que dissabte va caure derrotat a casa davant el quart classificat de la lliga, l’Elda Prestigio per un marcador ajustat de dos gols de diferiència amb el 23 a 25 final.

La millora en el joc ampostí no va ser suficient per aconseguir amarrar dos punts que haguessin estat molt valiosos, tenint en compte les derrotes dels rivals directes a excepció de la Roca que va vèncer i abandona la cua del grup situant-se a tan sols dos punts de les ampostines.

Al primer temps les de Sasa Jovic van estar a un gran nivell i de no ser pels errors des del punt de sis metres, el marcador d’empat a deu amb que s’arribava al descans després d’haver aconseguit un parcial de 4 a 1 favorable. Les alacantines de mica en mica entraven al partit donada les imprecisions en atac de les locals i a la represa després de situar-se amb un parcial favorable de 18 a 14, li donaven la volta al partit fruit d’una defensa mixta sobre Gemma Gàlvez. A falta de cinc minuts per al final del partit, s’arribava amb el partit anivellat al marcador a 21 gols. A partir d’aquí, un parcial de 2-4 li donava el triomf a un equip que tot i anar a remolc durant gran part del partit arribava sencer al tram final on aconseguia remuntar i donar-li la volta.

Tot i la derrota Sasa Jovic destacava que “Hem millorat col·lectivament, la recuperació de Geor Vila ens dóna més seguretat tant en defensa com en atac. La mixta a Gemma ens ha penalitzat i l’equip als darrers cinc minuts no ha estat a l’altura. Així i tot em quedo amb la millora de l’equip“.

És la tercera derrota seguida que pateixen les de la capital del Montsià a casa, en un tram de temporada que han patit cinc ensopegades consecutives en la que és la pitjor ratxa de la temporada de l’Amposta-Lagrama. Resten dos partits per acabar la primera volta a Mataró en la propera jornada i rebent a casa la visita del Leganés.