El Jutjat número 2 d’Amposta ha decretat l’ingrès a presó d’un home de nacionalitat espanyola que aquest diumenge va amenaçar amb una pistola d’aire comprimit i una arma blanca un agent a l’interior de la Comissaria de la Policia Local d’Amposta.

L’home va amenaçar amb una pistola l’agent que es trobava a la recepció. Immediatament els altres dos agents que es trobaven en aquells moments a la Comissaria van apuntar-lo amb les armes reglamentàries i, després d’una negociació, van aconseguir que deixés la pistola a sobre el mostrador, moment en què va esgrimir una arma blanca que va intentar clavar a un dels agents. Finalment, va ser detingut i aquest dilluns va passar a disposició judicial. Es desconeix les causes per les quals aquest individu va actuar d’aquesta manera violenta i agressiva. Uns moments abans aquest mateix individu havia entrat a la comissaria i després de preguntar per un tema d’addiccions l’agent va aconsellar-li que anés al Centre d’Assistència Primària.